Reise til Wien

Storbyferie i Wien

Wien er hovedstaden i Østerrike, og har en befolkning på 1.7 millioner. Den historiske sentrale delen av byen med en solid kulturell bakgrunn er oppført på UNESCO's verdensarvliste på grunn av de fantastiske og vakre gamle bygningene i byen. Den vakre elven Donau renner gjennom byen, og er perfekt for elvecruise.

Kulturreise til Wien

Wien er perfekt for de som ønsker litt kultur og historie på i ferien sin. Wien er fortsatt et sentrum for klassisk musikk, og har vært hjem til flere av de største komponistene, inkludert Strauss.

Hotell i Wien

Her finner du et stort utvalg ledige hotell i Wien.

Reise til Wien

Wien internasjonale flyplass er hovedflyplassen, og ligger rett utenfor bygrensen. En togreise til sentrum av Wien tar rundt 25 minutter, og er det billigste alternativet.

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.