Reise til Kreta

Om Kreta som reisemål

Med et areal på 8 300 km² er Kreta er den største greske øyen, og den femte største i middelhavet. Som den sørligste øyen i Hellas, er Kreta naturligvis kjent for sol, varme og flotte badestrender. Videre finner du flotte fjellområder perfekt for turgåing, vakre bukter perfekt for bading, krystallklart vann, vannsport og et pulserende natteliv.
Inne i landet finner du også den populære innsjøen Kournas, hvor det er populært med bading og vannsport.

I tillegg finner du historiske og kulturelle severdigheter, og i byen Heraklion finner du et arkeologisk museum,

Når er det best å reise til Kreta?

Hovedsesongen for turister er fra April og midten av Oktober, og det er naturligvis varmest i denne perioden. Men hvis du foretrekker å reise utenom turistmassene, kan det anbefales å reise fra Oktober til Mars, hvor du føler at du opplever Kreta som en vanlig beboer, istedetfor å være en av turistmassen.

Hotell i Kreta

Finn et stort utvalg av hotell i Kreta her.

Restplasser - Hotell i Kreta

Reiser du i siste liten, og ser etter reduserte priser for hoteller? Her finner du en liste med hoteller som har ledig kapasitet og gir gode tilbud på hotell.

Siste liten-tilbud på hoteller i Kreta

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.