Reise til Portugal

Om Portugal

Portugal er det vestligste landet i Europa, og grenser til Atlanterhavet i sør og vest, og til Spania i nord og øst. Det er en gammel sjøfartsnasjon, og har Christopher Columbus som en av de mest kjente landsmennene, sett bort fra Christiano Ronaldo.

Reisemål i Portugal

Algarvekysten er det mest populære målet for reiser til Portugal. Med det flotte landskapet langs kysten som inneholder solfylte strender og fascinerende klipper. Algarve er også kjent for sine mange golfbaner som er åpne året rundt.

Hotell i Algarve

Finn et stort utvalg av hotell i Algarve her.

Madeira er en øy i det østlige Atlanterhavet, og tilhører Portugal. Den har et areal på under 800 kvadratkilometer, og har et mildt klima gjennom hele året. Hvis du vil reise til Madeira, kan du finne direkte flygninger.

Hotell i Madeira

Finn et stort utvalg av hotell i Madeira her.

Lisboa er hovedstaden i Portugal. Den trendye byen er full av trange sjarmerende veier, og har et supre shopping muligheter, enten via et stort kjøpesenter, eller koselige gatebutikker. Den historiske byen byr også på et kulturelt mangfold, og har flust av museer og bygninger av historisk og arkitektorisk interesse. Reisende til Lisboa må passe på å besøke "Torre de Belém", et fantastisk vakkert tårn fra 1500 tallet. Tårnet er listet på UNESCO's verdensarv liste.

Hotell i Lisboa

Finn et stort utvalg av hotell i Lisboa her.

Golfferie i Portugal

Golfferier er veldig populært i Portugal, særdeles ved Algarvekysten. Algarve har et stort utvalg av golfbaner å velge mellom.

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.