Reise til Gran Canaria

Om Gran Canaria

Gran Canaria er den største øya i Kanariøyene, og ligger i overkant av 200km fra den Afrikanske kysten, og har Tenerife som en av de nærmeste naboene. Las Palmas er den største byen, og er der flyplassen ligger. Kanariøyene og Gran Canaria tilhører Spania, og hovedspråket er derfor Spansk.

Gran Canaria tilbyr noe for enhver, med sol og varme i sør og flotte badestrender, og litt "kjøligere" i nord med muligheter for flotte spaserturer i et fantastisk landskap med en utsikt til å drømme om. 
Den sørlige delen er den mest populære for turistene, grunnet det fantastiske klimaet året rundt. Her finner du idylliske landsbygder som Puerto de Mogán, Puerto Rico, Maspalomas, Meloneras, San Agustin og det berømte Playa del Inglés.

Når er den beste tiden å reise til Gran Canaria?

Gran Canaria er kjent for å ha et av de beste klimaene i verden, med jevne temperaturer rundt 25 grader året rundt. Så med andre ord, er det aldri en dårlig tid for å reise til Gran Canaria.

Hotell i Gran Canaria

Finn et stort utvalg av Hotell i Gran Canaria her.

Restplasser - Hotell

Reiser du i siste liten, og ser etter reduserte priser for hoteller? Her finner du en liste med hoteller som har ledig kapasitet og gir gode tilbud på hotell.

Siste liten-tilbud på hoteller i Gran Canaria

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.