Reise til Rhodos

Om Rhodos

Rhodos, som tilhører Hellas, er den niende største øya i middelhavet, og ligger mellom Hellas og Tyrkia. Rhodos har hotell tilpasset både romantiske ferier, samt familieferier med barn. Rhodos er kjent for å ha flotte badestrender, sol og varme store deler av året.

Hvis du trenger litt avveksling fra solfylte strender, kan vi anbefale å besøke byen Rhodos. Den gamle middelalderbyen Rhodos er på UNESCOs verdensarvliste, og har en rik kulturhistorie, med fascinerende bygninger som Apollo templet, store festningsverk og slott. Rhodos har en rik historie, og har i ulike perioder tilhørt Tyrkia, Hellas, Italia og det persiske riket. Utallige slag ble kjempet på denne vakre øya, noe som gjenspeiles i de fantastiske ruinene fra forskjellige festninger på øya.

Familieferier på Rhodos

Rhodos har mange tilbud for familier og barnefamilier, og flere hoteller er tilpasset familier, med barnebasseng, og aktiviteter for barn. Men først og fremst er strendene på Rhodos kjent for å være et perfekt sted for barn, med mange tilbud og aktiviteter i tillegg til å leke i strandkanten.

Hotell i Rhodos

Finn et stort utvalg av hotell i Rhodos her.

Restplasser - Hotell i Rhodos

Reiser du i siste liten, og ser etter reduserte priser for hoteller? Her finner du en liste med hoteller som har ledig kapasitet og gir gode tilbud på hotell.

Siste liten-tilbud på hoteller i Rhodos

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.