Reise til Gardasjøen

Om Gardasjøen

Gardasjøen er den største innsjøen i Italia, og ligger i den nordre delen av Italia, omtrent midt mellom Milan og Venezia. Man finner omtrent 20 små byer som ligger strødd rundt den vakre og populære innsjøen. Den nordre delen av Garda er for de som vil ha en rolig og stille ferie, mens i sør har man tilgang til fornøyelsespark og menneskelagde strender.

Strender rundt Gardasjøen

Du finner mange både store og små strender rundt Gardasjøen. Totalt sett er det rundt 45 kilometer med offentlige strender rundt innsjøen, i tillegg til noen private. Strendene er dekket med småstein siden det er en innsjø uten bølger til å flytte på steinene. Småsteinene er derimot runde og behagelige å gå på. På noen av strendene har man manuelt lagt på lag med sand for å skape sandstrender. Du kan finne noen fine sandstrender i Lazise og Maderno. Som sagt, hvis du er ute etter en strandferie rundt Gardasjøen, anbefales det å finne et overnattingssted på sørsiden av innsjøen.

Familieferie i Gardasjøen

Garda er perfekt for familieferier, med fornøyelsesparken Gardaland lokalisert i den søndre delen av innsjøen, samt stor tilgang til vannsports aktiviteter i selve innsjøen. De menneskelagde strendene er veldig populære blant barnefamilier.

Gardaland er kanskje den mest populære parken, men Canevaworld er også en meget populær fornøyelsespark hvor man finner Aquaparadise, en utmerket vannpark for hele familien. I Aquaparadise finner man mange vannsklier, underholdning, basseng og mye mer. I Canevaworld finner du også en film park, med hyllest til filmer og mange karuseller og berg og dalbaner.

Reise til Gardasjøen

Garda har sin egen flyplass, men man kan også fly til Milano og ta offentlig transport derfra.

Overnatting i Gardasjøen

Finn et stort utvalg av hotell rundt Gardasjøen her.

Klikk her for å lese mer om Gardasjøen og hoteller ved Gardasjøen.

Restplasser - Hotell ved Gardasjøen

Reiser du i siste liten, og ser etter reduserte priser for hoteller? Her finner du en liste med hoteller som har ledig kapasitet og gir gode tilbud på hotell.

Siste liten-tilbud på hoteller rundt Gardasjøen

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.