Reise til Venezia

Om Venezia

Venezia er settingen for utallige forlovelser, bryllupsreiser og romantiske reiser året rundt. Byen er kjent for de mange broene som tilknytter øyene som er omringet av kanalene hvor Gondolene frakter forelskede par på en rundreise i den historiske byen. Her finner du det gamle hjemmet til blant annet Marco Polo og Casanova. Det er ikke tilfeldig at det har blitt skrevet flerfoldige bøker og filmer som finner sted i Venezia.

Venezia er satt sammen av 117 øyer, koblet sammen av over 400 broer. Den mest kjente broen er Rialto broen, som går over Grand Canal (den store kanalen). Det er ingen biler i Venezia, og framkomstmåten er enten til fots, eller å ta vanntaxi dit det er mulig. De fleste turistene tiltrekkes San Marco området, hvor du finner St Marks kvartalet, St Marks Basilica, Doge Palasset og mye mer.

I Venezia finner du et stort utvalg av butikker langs gatene, i tillegg til kafeer og restauranter. Det er lett å gå seg bort i de mange gatene, men hvis du finner fram, vil du kunne finne flere fantastiske restauranter i forskjellige bakgater. Det er viktig å ikke gå noe sted uten kart.

Reise til Venezia

Venezia har sin egen flyplass, men den er forholdsvis liten. Andre måter å ankomme Venezia er å fly til enten Bergamo eller Milan, og ta toget videre derfra til Venezia.

Når er det best å reise til Venezia?

Turister strømmer til Venezia året rundt, men om sommeren har det en tendens til å bli spesielt folksomt der, spesielt i San Marco området. Det er naturligvis kaldere om vinteren, men desto lettere å finne ledig hotellrom og litt færre turister.

Hotell i Venezia

Finn et stort utvalg av hotell i Venezia her.

Restplasser - Hotell i Venezia

Reiser du i siste liten, og ser etter reduserte priser for hoteller? Her finner du en liste med hoteller som har ledig kapasitet og gir gode tilbud på hotell.

Siste liten-tilbud på hoteller i Venezia

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.