Reise til Barcelona

Om Barcelona

Barcelona er Spanias nest største by, med nesten 2 millioner innbyggere og ligger ved østkysten til Spania ved middelhavet.

Barcelona er kjent for Gaudi's uferdige mesterverk Sagrada Familia kirken, Picasso, eksklusiv shopping, tapasbarer og Nou Camp, Europas største fotballarena. Barcelona tilbyr en total storbyopplevelse med kultur, shopping og underholdning i verdensklasse. Men Barcelona kan også tilby fjell og strand i umiddelbar nærhet.

Turist i Barcelona

Barcelona byr på det meste en turist er ute etter, med en blanding av pulserende byferie og strandferie. Byen er berømt for kunst og museer, shoppingmuligheter i koselige handlegater, kafeer og tapasbarer.

Hotell i Barcelona

Her kan du finne et stort utvalg av hotell i Barcelona.

Fly til Barcelona

Barcelona International Airport er hovedflyplassen, og det går direkte flygninger fra Oslo til denne flyplassen. Flyplassen ligger bare 12-14 kilometer utenfor byen, og har gode transportmuligheter inn til sentrum. Det anbefales å ta ekspress toget som går hver halvtime, og bruker kun 18 minutter inn til sentrum.

Lavprisselskaper flyr stort sett enten til Girona eller Reus, som ligger 100 kilometer henholdsvis nord og sør for sentrum.

Fotballtur til Barcelona

Barcelona er verdenskjent for et av de beste fotballagene i verden, Barcelona F.C. Barcelona spiller på Nou Camp, og er en opplevelse de fleste bør få med seg, selv om du ikke er fotballinteressert. Nou Camp er det største stadionet i Europa med tilskuerkapasitet på rett under 100.000.

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.