Reise til Kroatia

Om Kroatia

Kroatia er regnet som en perle i middelhavet, og er et populært reisemål for de som vil utforske nye og spennende steder utenom de mest populære turistmålene. Spesielt kan reisemål som Dubrovnik, Split og Pula anbefales.

Reisemål Kroatia

Havnebyen Dubrovnik er oppført på UNESCOs verdenarvliste, og har alt fra kultur og historiske bygninger til vakre strender.

Finn et stort utvalg av hotell i Dubrovnik her.

Split er den nest største byen i Kroatia, og tilbyr en kombinasjon av kultur, storbyferie og bading på stranden. I likhet med Dubrovnik, er Split oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Finn et stort utvalg av hotell i Split her.

Pula er posisjonert på halvøya Istria og er kjent for et varmt klima, flotte strender og vinproduksjon. Det er også et populært fiskeområde, og har mange fantastiske restauranter som spesialiserer seg på sjømat.

Finn et stort utvalg av hotell i Pula her.

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.