Reise til Sardinia

Om Sardinia

Sardinia er en veldig populær øy utenfor Italia, kjent for noen av middelhavets beste strender. Det er en perle hvor du ikke får samme turistpreget som mange andre øyer i middelhavet. Hvis du er interessert i vin, finner du også flere vingårder innenlands. Sardinia er kjent for å kunne tilby et mangfoldig friluftsliv, fra turgåing i fjellområdene til bading i strandkanten. Uansett hva du liker å gjøre, vil du være omringet av flott natur.

Sardinia er også kjent for å være et kulinarisk reisemål, med et fantastisk utvalg av restauranter av høy kvalitet.

Den gamle festningsbyen Alghero er en av de mest sjarmerende byene på øya, og byr på imponerende arkitektur, inklusivt de gamle festningene, katedralen og to fascinerende slott.

Fly til Sardinia

Flere flyselskap flyr direkte til Sardinia. Du kan også mellomlande flere steder i Europa hvis direkteprisene blir for høye. Blant flyselskapene som flyr direkte til Sardinia, finner du Norwegian og SAS. Det er tre flyplasser på Sardinia, i Cagliari (sør kysten), Olbia (nord-øst kysten) og Alghero (nord-vest kysten).

Ferge og Øyhopping til Sardinia

Du kan også reise til Sardinia via ferge, og for å komme til Cagliari kan man reise fra Palermo (Sicilia), Napoli, og Civitavecchia utenfor Roma. Fra Genoa kan man reise til Olbia og Porto Torres. Det finnes også andre mindre fergeruter blant annet mellom Korsika og Sardinia.

Hotell i Sardinia

Finn et stort utvalg av hotell i Sardinia her.

Restplasser - Hotell i Sardinia

Reiser du i siste liten, og ser etter reduserte priser på hoteller? Her finner du en liste med hoteller som har ledig kapasitet og gir gode tilbud på hotell.

Siste liten-tilbud på hoteller i Sardinia

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.