Reise til Kypros

Om Kypros

Kypros er den tredje største øya i middelhavet og ligger 50km sør for Tyrkia. For de som ønsker ungdomsferie med festing, er Ayia Napa et naturlig valg. For de som ønsker mer fredelige familiereiser er steder som Fig Tree Bay et perfekt reisemål. Med noen av verdens flotteste strender og et varmt klima, er Kypros perfekt for sol og badeferier.
Kypros har en rik historie, og har vært invadert av mange riker, fra tyrkere, persere, grekere og romere. Den varierte kunsten og arkitekturen gjenspeiler dette, med stiler fra forskjellige epoker.

Hotell i Kypros

Finn et stort utvalg av hotell i Ayia Napa her.

Restplasser - Hotell

Reiser du i siste liten, og ser etter reduserte priser for hoteller? Her finner du en liste med hoteller som har ledig kapasitet og gir gode tilbud på hotell.

Siste liten-tilbud på hoteller i Ayia Napa

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.