Reise til Tenerife

Om Tenerife

Tenerife er den største øya i Kanariøyene, og tiltrekker 5 millioner turister hvert år. Med en blanding av naturlig skjønnhet, karakterisert av strender, fjell og flotte naturområder, er Tenerife et perfekt reisemål for de fleste. Med vulkanen Teide som sentrum (Spanias høyeste punkt), er Tenerife en perle blant Kanariøyene.

Aktiviteter på Tenerife

Tenerife har et av verdens største karneval, som har hovedsete i Santa Cruz de Tenerife. Hver Februar holder Kanariøyene et karneval, hvilket tiltrekker en million festklare mennesker til paradefesten. Videre finner du flere fornøyelsesparker for både store og små. I den sørlige delen anbefales det å utnytte hval og delfin ekskursjoner.

Fly til Tenerife lander enten på flyplassen i nord, eller i sør. De mest populære reisemålene i tillegg til Santa Cruz er Puerto de la Cruz og La Orotava.

Hotell i Tenerife

Finn et stort utvalg av Hotell i Tenerife her.

Restplasser - Hotell

Reiser du i siste liten, og ser etter reduserte priser for hoteller? Her finner du en liste med hoteller som har ledig kapasitet og gir gode tilbud på hotell.

Siste liten-tilbud på hoteller i Tenerife

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.