Reise til Bjorli

Bjorli

Bjorli er et lite turiststed i Oppland fylke, midt mellom noen av Norges vakreste områder som Dovrefjell, Rondane, Reinheimen og Romsdal. Skisesongen på Bjorli er kjent for å kunne vare helt fra høst til påske, og de gode snøforholdene tiltrekker ski- og snowboardglade i alle aldre.

I den koselige miljøgaten Vetlegrenda finner du kafeer og små forretninger i fargeglade små hus, rett ved skimulighetene på Bjorli. Drar du ut til Lesja, som ligger i nærheten, finnes et museum og mange små severdigheter som byr på litt lokalhistorie. På det årlige høstmarkedet handles det med håndverk, husflid, mat og mye mer.

Overnatting på Bjorli

Overnattingsmuligheter på Bjorli inkluderer hotell, hytter og camping. Her finner du en guide og informasjon om overnattingsmuligheter på Bjorli.

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.