Reise til Amsterdam

Om Amsterdam

Amsterdam er hovedstaden i Nederland med omtrent 1 million innbyggere, og er også kalt det nordlige Venezia på grunn av de mange kanalene som går på kryss og tvers gjennom byen, med nesten 1300 broer som krysser kanalene. Kanalområdet ble i 2010 oppført på UNESCOs verdensarvliste. Amsterdam er kjent som en grønn, kreativ og vakker by, hvor det er mer populært å sykle enn å bruke bil.

Red Light District og den liberale narkotikalovgivningen har gitt Amsterdam et rykte som syndens by, men den oppleves også som en pulserende by med en blanding av historisk og moderne arkitektur, med koselige kafeer, restauranter og butikker lokalisert langs gågater.

Turist i Amsterdam

Amsterdam tilbyr noe for alle og enhver, fra romantiske reiser til kulturopplever, fantastiske shopping muligheter og natteliv. Den mest besøkte turistattraksjonen i Amsterdam er leiligheten som huset Anne Frank. Videre kan du se berømte verk av Rembrandt og Van Gogh i noen av de mange museene i byen.

Hotell i Amsterdam

Her kan du finne et stort utvalg av hotell i Amsterdam.

Fly til Amsterdam

Amsterdam Airport Schiphol er hovedflyplassen i Amsterdam og er en av verdens travleste flyplasser. KLM har direkte flygninger til Amsterdam til en rimelig pris.

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.