Reise til Santorini

Om Santorini

Santorini (73 km2) er en av de mest ettertraktede øyene i Kykladene, øygruppen sør for Hellas. Santorini ble i sin tid formet etter et vulkanutbrudd for 3600 år siden. Santorini er verdenskjent for sine hvite bygninger bygd langs klippesidene og den fantastiske utsikten over Middelhavet. Santorini har også flotte badestrender, og er en perfekt destinasjon for de som ønsker romantiske ferier. Santorini er blant annet kjent for å være et utmerket sted for bryllupsreiser.

Øyhopping fra Santorini

Det går konstant ferger til og fra Santorini fra nærliggende greske øyer, og Santorini er en perfekt base for å utforske andre vakre øyer i Kykladene.

Hotell i Santorini

Finn et stort utvalg av hotell i Santorini her.

Restplasser - Hotell i Santorini

Reiser du i siste liten, og ser etter reduserte priser for hoteller? Her finner du en liste med hoteller som har ledig kapasitet og gir gode tilbud på hotell.

Siste liten-tilbud på hoteller i Santorini

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.