Reise til København

Om København

Den sjarmerende gamle bohembyen København er hovedstaden i Danmark, og huser rundt 1 million dansker. Byen ligger ved Øresund, og har sjarmerende kanaler gjennom byen.

Familieferie i København

For barnefamilier som reiser til København, kommer man ikke utenom et besøk til Tivoli, den gamle fornøyelsesparken sentralt i København. København huser de to eldste fornøyelsesparkene som fortsatt eksisterer, og i tillegg til Tivoli, finner du Bakken, eller Dyrehavsbakken, som er den eldste av de to, og har et mindre turistpreg enn Tivoli.

Shoppingferie i København

København er berømt for å ha et utmerket utvalg i shopping, og mange nordmenn reiser til København for å handle. Strøget er den mest populære handlegaten, og e 1.1 kilometer lang, med butikker spredd langs gågaten. København er berømt for å ha butikker som selger varer av utmerket kvalitet og design, både når det gjelder klær og interiør.

Hotell i København

Her kan du finne et stort utvalg av hotell i København.

Du kan også finne anbefalte hotell i København her.

Reise til København

Fly til København lander på Kastrup Flyplass, og det tar ca 12 minutter fra flyplassen til København sentrum med tog.

DFDS Seaways har også daglige fergeruter mellom Oslo og København, og et behagelig cruise på 16 timer kan anbefales, spesielt for familiereisende.

For mer informasjon om byen, kan du finne en fyldig guide til København her.

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.