Reise til Sicilia

Reise til Sicilia

Om Sicilia

Sicilia er en fascinerende øy utenfor Italia med en fantastisk rik historie. Sicilia har tidligere vært en gresk koloni, en romersk provins, en arabisk emirat samt lagt under normansk styre. Denne blandingen av kulturer har ført til en rekke fantastiske bygninger som greske templer, kapeller og kloster. I tillegg finner du en fantastisk natur, med Etna, Europas største aktive vulkan, fjellområder, og flotte sandstrender. Du finner alt fra sjarmerende landsbygder til storbyer som Palermo med shopping muligheter og et pulserende uteliv. Et av fellestrekkene for Italia og de italienske øyene, er en utsøkt gastronomisk opplevelse, og Sicilia er intet unntak.

Reise til Sicilia

Du finner både direkte fly til Sicilia, samt mulighet for å ankomme øya via ferge.

Hotell i Sardinia

Finn et stort utvalg av hotell i Palermo (Sicilia) her.

Restplasser - Hotell i Sardinia

Reiser du i siste liten, og ser etter reduserte priser for hoteller? Her finner du en liste med hoteller som har ledig kapasitet og gir gode tilbud på hotell.

Siste liten-tilbud på hoteller i Palermo (Sicilia)

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.