Reise til Roma

Om Roma - "Den evige by"

Storbyen Roma er et perfekt reisemål for de som er ute etter en historisk reise ispedd kultur, shopping, fantastisk mat og berømte severdigheter. Det historiske sentrum av Roma er listet på UNESCO's verdensarv liste, og ikke uten grunn. Det er flust av fantastiske palasser, 1000 år gamle kirker og utsmykkede basilika, statuer, monumenter og fontener. I tillegg har du tilgang til Vatikanstaten, Colosseum og mer.

Roma er også en perfekt shopping by, og har et utmerket uteliv for den yngre garde.

Som alle italienske steder, er Roma berømt for den gode maten. Selvsagt gjenspeiles dette gjennom de utallige kafeene langs brosteinsgater, og restauranter med hyggelig atmosfære.

Hotell i Roma

Det er et stort utvalg av hotell i Roma, med varierende pris og kvalitet.

Her kan du finne et stort utvalg av hotell i Roma.

Fly til Roma

Roma har to internasjonale flyplasser.

Leonardo da Vinci/Fiumicino International Airport er den moderne hovedflyplassen med gode transportmuligheter inn til byen. Togene tar omtrent en halv time inn til sentrum.

Ciampino International Airport er flyplassen for lavprisselskapene, og ligger sørøst for byen. Den ligger litt nærmere en Leonardo da Vinci, men har ikke togforbindelse, så det er vanskeligere å transporteres inn til sentrum.

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.