Reise til Praha

Storbyferie i Praha

Praha blir sett på som en av Europas vakreste og mest sjarmerende byer. Det er en fantastisk by som i stor grad unngikk bomber under 2. verdenskrig, og den har derfor godt bevarte bygninger fra middelalderen, noe som gir byen et historisk sus over seg. Sentralt i den gamle byen finner du brosteinsbelagte gater, fantastiske katedraler, gullbelagte tårn, og mye mer. Å spasere rundt i byen gir deg følelsen av å gå rundt i et stort museum. Byen er satt opp på UNESCO's verdensarv liste.

Weekend i Praha

Praha er en perfekt by for en langweekend, med et stort tilbud av attraksjoner, uteliv og kaféer. Den passer også perfekt or romantiske ferier.

Turist i Praha

Praha slottet er det mest populære turistmålet i Praha, og tiltrekker seg store turistmengder. Det anbefales å besøke slottet med en gang det åpnes for å unngå store køer.

Hotell i Praha

Her kan du finne et stort utvalg av hotell i Praha. 

Reise til Praha

Ruzyně International Airport er hovedflyplassen i Praha, og ligger 20 kilometer nordvest for byen. Den billigste måten å reise inn til byen er å ta buss. Med bil tar det rundt 30 minutter til sentrum av Praha.

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.