Reise til Malaga

Om Malaga

Malaga er senteret for Costa Del Sol, et viktig turistområdet langs sørkysten i Spania. Solfylte Malaga er et populært reisemål for nordmenn som lengter etter et varmere klima og flotte strender.

Strendene i Malaga er kjent for å være brede og lange, og tilsammen strekker strendene i Malaga seg rundt 15 km. Vannet er berømt for å være krystallklart, og stranden har veldig fine sandkorn. Byen Malaga strever etter å holde stranden ren, og man finner sjelden søppel eller avfall på strendene.

Når er den beste tiden å reise til Malaga?

Klimaet i Malaga er kjent for å være varmt og behagelig i store deler av året, med et gjennomsnitt på 330 soldager i året, og en gjennomsnittlig temperatur på 22 grader. Det er stort sett varmt året rundt, og selv vinterstid er det ofte rundt 20 grader om dagen, selv om kveldene kan bli ned til 12 grader kalde. Det er mulighet for litt regn om vinteren og høsten, men dårlig vær varer sjelden lenger enn 3-4 dager om gangen.

Hotell i Malaga

Finn et stort utvalg av Hotell i Malaga her.

Restplasser - Hotell

Reiser du i siste liten, og ser etter reduserte priser for hoteller? Her finner du en liste med hoteller som har ledig kapasitet og gir gode tilbud på hotell.

Siste liten-tilbud på hoteller i Malaga

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.