Reise til Paris

Om Paris

Paris er byen for romantiske reiser og kunstelskere. Blant de mest populære attraksjonene finner du Eiffeltårnet, Notre-Dame, Champs-Elysées, Musée Du Louvre og mye mer. Hvi man trenger en pause fra alle severdighetene kan man nyte et bedre fransk måltid på restauranter eller koselige gatekaféer.

Familieferie i Paris

I utkanten av Paris finner du Disneyland Paris, alle småbarns drømmeplass. Reisende til Disneyland Paris (tidligere Eurodisney) anbefales å finne et hotell i nærliggende Val d' Europe, hvor du også finner et enormt kjøpesenter med såkalte Brand Outlet butikker, hvilket betyr sterkt nedsatte priser.

Hotell i Paris

Det er et stort antall hotell tilgjengelige i Paris. Hvis man vil ha et roligere og rimeligere opphold, kan man finne flotte og rimelige hotell i forstadene til Paris, som er lett tilgjengelig med tog.

Her kan du se et stort utvalg av hotell i Paris

Hvis du ser etter hotell i siste liten, finner du en liste over siste liten-tilbud på hoteller i Paris.

Fly til Paris

Det finnes to store flyplasser i Paris: Charles De Gaulle og Orly. En tredje og mindre flyplass er Beauvais, men den er et stykke utenfor Paris med dårligere tranportmuligheter.

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.