Reise til London

Storbyferie i London

London er Europas største by, og tilbyr et mangfold av reisemuligheter og aktiviteter. Spesielt populært er weekend turer, med show, musikaler og fotballkamper.
For de sightseeing interesserte er Buckingham Palace, Big Ben, Tower of London, Madam Tussaud's, og elven Thames blant de mest ettertraktede.

Hotell i London

Det er mange hotell i London av variererende kvalitet, og det er ofte lurt å velge et hotell i nærheten av en populær og sentral undergrunnsstasjon.
Her kan du se et stort utvalg hotell i London.

Hvis du ser etter hotell i siste liten, finner du en liste over restplasstilbud i London her.

Fly til London

Det er mange flyselskap som flyr mellom Norge og London. Alt fra lavpris til flyselskap med bedre service og færre skjulte kostnader. Ryanair anbefales ikke. Bestill i god tid, og du får en like god pris fra andre flyselskap.

Ferie og Reiser

Om Ferie og Reiser

Ferie og Reiser er en reiseportal som formidler informasjon om forskjellige reisemål, charterturer, familieferier, og mer. Om du er på utkikk etter flybilletter, hotell, pakketurer eller annet innen reise, har du kommet til rett sted. Her finner du perfekte reisemål til sommerferie, høstferie, vinterferie, påskeferie eller andre gode reisetidspunkt.